logo hocus pokus
-

Samsung Pay för Entercards kunder

Från den 16 februari kan kreditkortskunder med re:member Mastercard, Coop Mastercard, LO Mervärde, Pro Mastercard och MoreGolf Mastercard betala med Samsung Pay.

Entercards kunder kan nu använda sina Samsung-telefoner för att betala i restauranger och butiker över hela världen. Från och med den 16 februari är det möjligt att länka kreditkorten i Samsung Pay och betala direkt i butik eller online med en Samsung-telefon eller Samsung-klocka.

Samsung Pay fungerar redan i de flesta betalterminaler och online vilket gör din köpupplevelse säker, enkel och bekväm.

Samsung Pay accepteras praktiskt taget överallt där du kan betala med kort. Det är en enkel betallösning i mobilen med hög säkerhet som gör att du slipper ta fram ditt fysiska kredit- eller bankkort varje gång du ska betala.

– Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder Samsung Pay. Vårt mål är att erbjuda produkter och tjänster som förenklar våra kunders vardag på ett tryggt och säkert sätt. Genom att lansera Samsung Pay ger vi inte bara våra kunder ökad flexibilitet i hur de kan använda våra produkter, utan även en ökad trygghet i form av teknik som fungerar överallt och som håller kundens kortuppgifter skyddade, säger Freddy Syversen, koncernchef för Entercard Group AB.

Följande kreditkort från Entercard erbjuds nu med Samsung Pay:

  • re:member (Mastercard, flex, more)
  • LO Mervärde
  • PRO Mastercard
  • MoreGolf Mastercard
  • Coop Mastercard (Mer, Betala Efter, Betala Efter (f.d. Visa))
Samsung Pay för Entercards kunder
© Copyright 2015 - 2024 Hocus Pokus
crossmenu