logo hocus pokus
-

Tips när du ska öppna en Shopifybutik

Även om det finns några enorma fördelar med att starta en e-handelswebbplats, kan det finnas ännu fler fördelar med att göra det med Shopify. Faktum är att många av de risker och de potentiella problem som nämns i denna introduktion som följer med att ha din egen e-butik minimeras eller elimineras tack vare Shopify-plattformen.

Huruvida du startar ett e-handelsföretag eller inte är upp till dig, men om du bestämmer dig för att du ska göra det måste du definitivt göra det med Shopify-plattformen. Här är bara några anledningar.

Dina kostnader för designen skulle normalt vara minst 25000 kronor, för att få en webbdesigner som inte bara har färdigheterna att skapa en snygg webbplats, utan också för att programmera alla e-handelsfunktioner du behöver inklusive säkerhet.

Men med Shopify finns det ingen enorm investering på tusentals dollar. Du betalar bara en av fyra nivåer av prissättning och du får den perfekta e-handelswebbplatsen.

Du får fördelen av hela Shopify-teamet. Du får inte bara en webbplatsmall med Shopify, du får en färdig butik som redan har fått alla buggar utarbetade och har omdesignats och omarbetats så att den fungerar perfekt och har nästan alla funktioner du eventuellt kan vilja ha.

Plattformen är så intuitiv att du kan börja bygga din butik direkt efter inloggning. Du kanske måste titta på hjälpsidorna för att använda några av de mer avancerade funktionerna, men för att lägga till produkter och anpassa design samt andra grunder kan du börja göra det direkt med nästan ingen inlärningskurva.

Du har en otrolig säkerhet. Enligt lag måste en e-handelswebbplats vidta vissa åtgärder för att skydda en kunds ekonomiska information, men du får inte bara tillräcklig säkerhet med Shopify, du får några av de högst rankade säkerhetsfunktionerna i någon e-handelsplattform på marknaden idag.

Du behöver inte oroa dig för programmering av säkerhetsprotokoll eller se till att din webbplats är skyddad på alla sidor från hackers som vill ha din kunds kreditkortsnummer. Shopify gör allt arbete åt dig.

Shopify är utformad för att hjälpa dig att nå din SEO-potential. Om du skulle betala en designer för en anpassad e-handelswebbplats skulle du spendera tusentals dollar eller kanske till och med tiotusentals dollar och du skulle inte få de funktioner du får med Shopify.

En av dessa funktioner är deras sökmotoroptimering. Med Shopify har din e-butik den bästa möjliga chansen att ranka högt i sökmotorerna och ge dig massor av organisk trafik.

Du får analyser som berättar exakt vad som händer. Med Shopify kan du se exakt var dina kunder kommer ifrån, vilka sökord de använder för att nå din webbplats och vart de går när de kommer dit, för att inte tala om hur länge de stannar.

All denna information har ett primärt syfte - att låta dig justera din Shopify webbplats och dina marknadsförings- och marknadsföringsinsatser för att få så många människor som möjligt att komma till din webbplats och sedan få dem att stanna där när de anländer.

Du måste fortfarande erbjuda bra produkter, men Shopify hjälper dig att marknadsföra din webbplats mycket mer effektivt och får kunder att dyka upp, vilket är halva striden när det gäller e-handel.

© Copyright 2015 - 2023 Hocus Pokus
crossmenu