logo hocus pokus
-

5 populära resmål för digitala nomader

När du är en digital nomad är du verkligen fri att resa vart du än känner dig. Världen är ditt ostron och du kan stanna på vägen så länge du vill – tills du har förblött jorden torr av allt otroligt som du vill se.

Men med så mycket att välja mellan, var börjar du? Naturligtvis kommer alla att ha sina egna idéer men här är fem destinationer att definitivt överväga att kolla in ...

Zadar

Zadar är ett område i Kroatien som är en lysande plats för digitala nomader av alla möjliga skäl. För det första är det omgivet av några helt fantastiska scener av naturlig skönhet. Precis där uppe finns Krka National Park som har några vackra vattenfall och en fantastiskt attraktiv sjö. Det finns fantastiska stränder och vädret är fantastiskt också.

Samtidigt har Zadar dock fördelen av att vara en bra passform för den digitala livsstilen tack vare massor av gratis WiFi (även i nationalparkerna!) och några fantastiska barer och kaféer där du kan sitta och få lite arbete gjort.

London

Inte överallt du besöker som digital nomad måste vara helt exotisk och tropisk. Städer kan också vara fantastiska att besöka och Europa är fullt av vackra att prova.

London är ett särskilt smart val eftersom det har så många otroliga landmärken, så mycket kultur och historia och ett pulserande nattliv. Det finns också gott om bra arbetsplatser, som inkluderar massor av kaféer men också museer och det fantastiska British Library.

Andra europeiska städer att prova inkluderar: Rom, Berlin, Paris, York, Oxford och mer.

Thailand

Thailand är en favorit bland backpackers, nomader och andra och det är en av de klassiska platserna att kolla in när du är på dina resor. Stränderna ser ut som vykort, sprit är inte för dyrt och du har den otroliga fullmånefesten som är ett absolut måste för alla.

Tokyo

Tokyo är en otrolig plats att gå om du vill känna dig som en riktig fisk ur vattnet - vilket är vad resor handlar om för många människor. Det finns massor av otroliga upplevelser att hitta här och du kan till och med prova att arbeta i den vackra "New York" -baren från Lost in Translation.

Radolfzell

Jag ville inkludera några ovanliga på den här listan som du kanske inte hade tänkt på. Radolfzell är en stad i Tyskland som ligger precis vid den italienska och schweiziska gränsen. Det betyder att du kan besöka båda dessa platser och jag rekommenderar särskilt Rhein Falls och ännu bättre, den vackra Sisikon. Jag bodde i en fjällstuga som jag hittade på AirBnB!

Radolfzell är dock en bra plats för entreprenörer själv också, tack vare ett av de bästa europeiska biblioteken jag har haft nöjet att arbeta i!

Digitala nomader
© Copyright 2015 - 2022 Hocus Pokus
crossmenu